Evaluation of Market With Accommodation Facilities Considering Risk Influence—Case Study Slovakia - Csikósová, Adriana
Turizmus a ubytovacie zariadenia na Slovensku. Riziká súvisiace s cenami, príjmami a obsadenosťou ubytovacích zariadení pre vybrané regióny Slovenska. Vývoj vybraných aspektov ubytovacích zariadení a závislosť medzi cenami ubytovacích zariadení a vybranými ukazovateľmi a rizikami ovplyvňujúce ceny ubytovacích zariadení v oblasti cestovného ruchu.