Well-being je pre nás kľúčový a fungovať sa dá aj na diaľku
Štandard práce z domu zmenil fungovanie slovenských finančných inštitúcií. Zamestnanecké benefity bánk v súkromnom a pracovnom živote. Flexibilita pracovného času umožňuje zaistenie sústredenej práce.