Stručné shrnutí letošní kryptoměnové horečky - Stroukal, Dominik
Rušno na kryptomenovom trhu. Dôležité čísla pre kryptomeny sú výsledkom ponuky a dopytu. Prepad bitcoinu viac ako o 80%. Blesková sieť lightning network je určená na bitcoin. Lightning network, ako okamžitá platba zadarmo.