Significance of Medicinal Plants in Medzibodrozie Region, East-Southern Slovakia, for the Socio-economic Stability of Rural Areas - Salamon, Ivan
Aplikácia agrikultúrneho modelu v regióne Medzibrodžie. Pestovanie liečivých rastlín (napr. mak, drobné ovocie alebo energetické plodiny) s cieľom zvýšiť turistický záujem. Význam dôležitosti týchto poľnohospodárskych činností pre daný región.