Ekonomičeskaja složnosť respubliky Kazachstan - Baleha, Andrianna, 1990-
Štruktúra exportu Kazachstanu a jej zameranie na tovar s nízkou pridanou hodnotou, ktorá sa následne prejavuje v nízkej úrovni komplexnosti a konkurencieschopnosti ekonomiky štátu. Index ekonomickej komplexnosti (ECI) Kazachstanu a väčšiny rozvinutých krajín.