Optimalizácia základu dane superodpočtom aj v roku 2021 - Jurčíková, Božena
Zvýšenie odpočtu výdavkov vynaložených na výskum a vývoj od základu dane. Cieľ oblasti vedy a vývoja - plán obnovy financovania výskumu a posilnenie konkurencieschopnosti. Účtovanie nákladov vynaložených na výskum a vývoj. Vzorec výpočtu zvýšeného odpočtu výdavkov na výskum a vývoj.