Političeskaja karta Japonii posle vseobščich vyborov 2017 goda - Chuguryan, Simona, 1977-
Všeobecné voľby v Japonsku v roku 2017. Politická mapa a atmosféra v Japonsku po voľbách, pričom osobitný dôraz sa kladie na najdlhšie slúžiaceho japonského premiéra Šinzóa Abeho a jeho politiku. Snaha o vyriešenie kľúčových problémov krajiny – pomalá ekonomika, demografické výzvy a postavenie Japonska v regióne Východná Ázia.