Leadership and Innovation - How Can Leaders Create Innovation-Promoting Environments in Their Organisations? - Pister, Marco, 1974-
Pracovné prostredie formované súčasnou krízou COVID-19 s vynútenym nastavením práce z domu ovplyňujúce inovačné procesy. Vedenie a práca na diaľku a inovácie. Nové obchodné modely a ich význam.