Research on Cross-Session and Cross-Device Search: A Systematic Literature Review - Miklošík, Andrej
Dve desaťročia (2000-2020) výskumu v oblasti vyhľadávania medzi zariadeniami a medzi reláciami. Prehľad literatúry 29 článkov v časopisoch a recenzovaných zborníkov z akademických konferencií. Aktuálne, metodologické a bibliometrické aspekty online vyhľadávania informácií. Kľúčové slová pre efektívne vyhľadávanie literatúry a nové poznatky o efektívnych výskumných metódach a vzorkovaní, najcitovanejších publikáciách a najvplyvnejších autoroch v tejto oblasti.