Etické míľniky profesionalizácie sociálnej práce (americká, československá a slovenská perspektíva) - Mátel, Andrej
Etika je predstavená ako integrálna súčasť procesu profesionalizácie sociálnej práce od jej počiatku až po súčasnosť. Analýza miesta a úlohy etiky v procese profesionalizácie sociálnej práce z diachrónneho hľadiska a predstavenie vybraných etických míľnikov tohto procesu.