How To Meet Employees' Expectations in Terms of Job Satisfaction and Stabilisation in the Agribusiness Industry - Jankelová, Nadežda, 1966-
Analýza motivačných faktorov zamestnancov z hľadiska ich pracovnej spokojnosti a stabilizácie v agrobiznise. Definícia agrobiznisu a odmeňovanie ako základný motivačný systém vo firme. Rozdiely medzi očakávaniami zamestnancov a ich saturáciou manažmentom v agropodnikateľských spoločnostiach.