Potenciál a riziká moci v procese pomoci - Labáth, Vladimír
Uplatňovanie moci v pomáhajúcom procese. Implikácie pre prax v sociálnej práci. Cieľom príspevku je identifikácia produktívnych prejavov mocenského správania v kontexte sociálnej starostlivosti.