Web 2.0 Tools Weblog and Audio Blog in Education - Némethová, Ildikó, 1974-
Webové denníky a zvukové blogy a možnosti ich využitia vo vzdelávaní. Podpora tradičného vyučovania jazykov v triede pomocou weblogov a audio blogov - zlepšenie písania, čítania, počúvania a rozprávacích zručností študentov.