Regionálny sociálny dialóg na Slovensku: stav, vývoj, perspektívy - Čambáliková, Monika
Regionálny sociálny dialóg a jeho základné modely. Participácia a deliberácia ako predpoklad budovania regionálneho sociálneho dialógu a partnerstva. Regionálny sociálny dialóg a regionálny rozvoj. Výskum regionálneho sociálneho dialógu na Slovensku – súčasný stav a vývoj.