Lisabonská zmluva a bezpečnosť - Jurčák, Vojtech
Cesta k Lisabonskej zmluve a právomoci Európskej únie po Lisabonskej zmluve. Druhy právomocí Európskej únie - výlučné právomoci, spoločné právomoci, právomoci v oblasti bezpečnosti, právomoci v oblasti výskumu, technického rozvoja, kozmického priestoru atď.