Odpočítanie dane z tovarov a služieb pri registrácii platiteľa dane v roku 2021 - Rabatinová, Marcela, 1977-
DPH, ktorú môže novoregistrovaný platiteľ odpočítať pri registrácii za platiteľa. Pravidlá oddanenia tovarov a služieb nadobudnutých pred registráciou za platiteľa. Odpočítanie dane pri registrácii – oddanenie majetku, ktorý je odpisovaný, oddanenie majetku, ktorý nie je odpisovaný, oddanenie zásob a oddanenie služieb a tovaru, ktorý nie je majetkom.