<The> Functioning of the Credit Market in the European Union and the Consequences of Legal Regulations Regarding the Cost of Credit on the Example of Poland - Wasilewska, Natalia
Účelom tejto práce je určiť úroveň finančných záväzkov, ktoré dlžník preberá pri získaní úveru v Poľsku, v závislosti od podmienok zmluvy o úvere, okolností súvisiacich so získaním a splatením úveru. Rozvoj bankových úverov je možný len vtedy, ak existuje transparentný vzťah medzi bankami a dlžníkmi, čo pomáha minimalizovať úverové riziko.