Dopady pandemie covidu-19 na zaměstnanost osob starších 50 let v evropských zemích - Lakotová, Lenka
Dôsledky pandémie Covidu-19 na zamestnanosť osôb vo veku nad 50 rokov v európskych krajinách. Výsledky regresných modelov boli overované prostredníctvom analýzy dát z databázy Eurostat.