<The> Examination of Food Waste Behaviour in Hungarian Households - Borbély, Csaba
Domácnosti v rámci témy potravinového odpadu vznikajúceho v dodávateľskom reťazci. 20 domácností v Kaposvári, ktoré boli požiadané, aby počas 14 dní zaznamenávali množstvo svojho potravinového odpadu. Vplyv varenia na množstvo potravinového odpadu. Zvyky plytvania potravinami pri špeciálnych diétach. Vplyv počtu detí na množstvo potravinového odpadu. Plytvanie potravín dôchodcami.