<The> Effect of Innovation on Small and Medium Enterprises: A Bibliometric Analysis - Al-Hanakta, Reham
Komplexné pochopenie vedeckých štúdií v oblasti inovácií a ich vplyvu na výkonnosť malých a stredných podnikov. Bibliometrická štúdia použitá na analýzu článkov publikovaných v rokoch 1976 až 2020 a vytvorenie názornej mapy inovácií v malých a stredných podnikoch - vzorka príspevkov zhromaždených prostredníctvom databázy Web of Science Core Collection (2219 dokumentov, ktoré boli publikované v 332 zdrojoch).