Polish Agricultural Autarky Plow the Subsidies In! - Przybylski, Aleksy
Výzva o systematickú zmenu v poľskom poľnohospodárstve. Najväčšie slabiny poľského agrobiznisu. Poukázanie na škody zo strany politikov. Reformy a dotácie v poľnohospodárstve - konkrétny príklad z Nového Zélandu. Odporúčania autora, ako postupovať ďalej.