Labeling Local Brand to Increase Coffee Shop Visits During the COVID-19 Pandemic - Susminingsih
Miestne označovacie značky zvyšujú návštevnosť kaviarní počas pandémie COVID-19. Skúmanie či miestne značky a spokojnosť ovplyvňujú lojalitu návštev. Teoretický príspevok ku kvalite služieb rozvojom miestneho potravinárskeho priemyslu na národnú úroveň prostredníctvom značiek, ktoré majú pohodlnejší psychologický dopad a posilňujú sociálne vzťahy.