Development of the Insurance Market in Ukraine and Forecasting its Crises - Babenko-Levada, Viktoriia
Trendy na poistnom trhu na Ukrajine a jeho potenciálne krízy. Riešenie problémov predpovedania vývoja poistného trhu na Ukrajine.