<The> Impact of the COVID-19 Outbreak on the Indian Stock Market – a Sectoral Analysis - Kumar, Rahul
Analýza vplyvu prepuknutia COVID-19 na rôzne sektory v Indii. Výrazný negatívny dopad pandémie koronavírusu na firmy s nadpriemernou trhovou kapitalizáciou v Indii.