Potenciál vplyvu digitalizácie na transferové oceňovanie - Rakovský, Peter
Výhody digitalizácie a automatizácie v dnešnej dobe predstavujú v daňovej oblasti imanentnú súčasť korelácie medzi daňovníkmi a správcami dane. Ich cieľom je uskutočňovať výmenu informácií v podstate globálne, odstrániť a zjednodušiť administratívnu záťaž daňovníkov, ale má aj napomôcť v boji proti uskutočňovaniu daňových únikov.