Minimálna mzda a mzdové príplatky v roku 2022 - Matlovičová, Iveta
Výška minimálnej mzdy od 1.1.2022. Minimálne mzdové nároky podľa Zákonníka práce. Dopady minimálnej mzdy na vybrané peňažné plnenia. Nárok na príplatky za vykonanú prácu v sobotu, v nedeľu, vo sviatok, za nočnú prácu.