Špecifická úprava pracovného času - Hrtánek, Ladislav
Pracovný čas a jeho štandardná právna úprava. Ustanovený pracovný čas a priemerný pracovný čas. Rovnomerne a nerovnomerne rozvrhnutý pracovný čas. Možnosť úpravy pracovného času tehotných žien a žien alebo mužov trvale sa starajúcich o dieťa mladšie ako 15 rokov.