Príspevok na stravovanie zamestnancov - Mrukviová Tomiová, Sandra
S účinnosťou od 1. marca 2021 vstúpila do platnosti novela Zákonníka práce, ktorá sa dotkla väčšiny zamestnávateľov a zamestnancov. V zmysle uvedenej novely dostali zamestnanci možnosť výberu pri zabezpečení stravovania zo strany zamestnávateľa medzi stravovacími poukážkami a finančným príspevkom na stravovanie, pričom zamestnanec je viazaný svojim výberom počas nasledujúcich 12 mesiacov odo dňa, kedy ku výberu došlo.