Interpersonálna komunikácia - Olexová, Cecília, 1976-
Interpersonálna komunikácia, jej formy a bariéry. Námety na zefektívnenie komunikácie v pracovnom prostredí v procese komunikácie, ktorý je zložitý, ovplyvnený emocionálnymi, psychologickými a mentálnymi charakteristikami jednotlivcov, ale aj špecifikami prostriedkov používaných na komunikovanie. Verbálna, paraverbálna a neverbálna komunikácia.