Na sviatky nechýbajú bublinky - Kapitán, Peter
Preferencie slovenských spotrebiteľov vo výbere alkoholických nápojov v sviatočnom období. Nárast záujmu o šumivé vína a sekty. Cena ako dôležitý faktor pri výbere produktu. Vplyv pandémie na blížiace sa sviatky. Zmeny pri nákupnom správaní v kategórii slaných pochutín.