Dedenie z pohľadu zákona o dani z príjmov - Brnová, Miroslava
Majetok získaný dedením. Predaj nehnuteľnosti nadobudnutej dedením. Pokračovanie v živnosti po zomretom daňovníkovi. Vyrovnanie daňovej povinnosti za mŕtveho daňovníka.