Zákazník zatúžil po domácej kaviarni - Kapitán, Peter
Koronavírus výrazne ovplyvnil zvyklosti spotrebiteľov. Zákazníci sa dokázali vynájsť aj keď boli kaviarne zatvorené. Ako ukazujú odpovede distribútorov a producentov teplých nápojov, zákazníci si zážitok z kaviarne priniesli domov. Registroval sa najmä záujem o väčšie balenia teplých nápojov.