Darovanie z pohľadu zákona o dani z príjmov - Brnová, Miroslava
Príjem získaný darovaním. Príjem z predaja vybraného majetku daňovníka nadobudnutého darom - príjem z predaja nehnuteľnosti, príjem z predaja hnuteľnej veci a príjem z predaja virtuálnej meny. Oceňovanie hmotného a nehmotného majetku nadobudnutého darom.