DAC 6 a súvisiace oznamovacie povinnosti - výzvy a nástrahy - Kočiš, Michal
DAC (Directives on Administrative Cooperation). Zhrnutie pomerne zložitých oznamovacích povinností vyplyvajúcich zo Smernice EÚ (zjednodušene nazývanej ako tzv. "Smernica DAC 6"). Ciele, ktoré sleduje nová právna úprava a prečo bola potrebná. Charakteristické znaky oznamovaných opatrení.