Etimologičeskije charakteristiki zaimstvovanij v gastronomičeskom diskurse - Morozkina, T.V
Článok sa zaoberá charakteristikami pôžičiek a ich príčinami v gastronomickom diskurze. Gastronomické témy odrážajú široké spektrum vlastností jazyka a kultúry, preto je zaujímavé pri štúdiách čŕt aj interkultúrna komunikácia. Analýza zameraná na určenie etnosémantických komponentov.