Razvitije turistko-rekreacionnogo kompleksa respubliki Krym: problemy i napravlenija ich preodolenija - Burkaltseva, Diana Dmitrievna
Identifikácia sociálno-ekonomických, politických a environmentálnych charakteristík krymského regiónu. Hodnotenie turistickej atraktivity ruských regiónov za roky: 2018-2020. Snahy o vyriešenie problémov liečebného sanatória na Kryme.