<The> Influence of Advertising on Children's Buying Behaviour: A Case Study in Slovakia - Hajduová, Zuzana, 1974-
Reklama je nevyhnutným nástrojom pri ovplyvňovaní nákupného správania zákazníka. Príspevok sa zameriava na to, ako používanie médií deťmi a ich postoj k reklame určuje ich nákupné správanie. Hlavným zámerom výskumu je predstaviť a popísať, ako sa rozvíja reklamná gramotnosť detí a jej prepojenie s konceptom teórie mysle.