Príjmová situácia absolventov vysokých škôl - Filčák, Tomáš
Príjmová situácia absolventov vysokých škôl, ich životné podmienky, postavenie v spoločnosti a na trhu práce. Vymedzenie pojmov ako hľadanie zamestnania, trh práce a fyzická, duševná a neplatená práca. Analýza príjmu absolventov vysokých škôl na základe vybraných znakov - pohlavie, rok ukončenia štúdia, typ vysokej školy, stupeň dosiahnutého vzdelania, odbor a kraj trvalého bydliska.