Sociálne zázemie absolventov slovenských vysokých škôl - vzdelanie rodičov a partnera - Blanár, František
Sociálne zázemie absolventov slovenských vysokých škôl. Údaje o vzdelanostnej štruktúre rodičov a partnerov absolventov vysokoškolského štúdia. Vzdelanostná štruktúra obyvateľov Slovenskej republiky.