Pracovné aktivity vysokoškolských absolventov počas štúdia na vysokej škole - Filčák, Tomáš
Informácie o pracovných aktivitách počas štúdia na vysokej škole. Využité údaje z prieskumu Uplatnenie absolventov vysokých škôl na trhu práce (Absolvent 2019), ktorý bol realizovaný Centrom vedecko-technických informácií SR v rokoch 2019 – 2020. Vvybrané informácie, ktoré sa týkajú práce absolventov počas ich štúdia na vysokej škole. Skúmanie, či a v akej miere respondenti počas štúdia pracovali, aká bola frekvencia vykonávaných pracovných aktivít, ako sa tieto aktivity premietli do financovania študijných a životných nákladov, ako hodnotia respondenti s odstupom času prínos vykonávanej práce pre ich kariérny aj osobný rozvoj.