Multiple-Criteria Decision Analysis Using TOPSIS and WSA Method for Quality of Life: The Case of Slovakia Regions - Coroničová Hurajová, Jana, 1986-
Príspevok sa zauberá využitím metód multikriteriálnej analýzy pri hodnotení kvality života na Slovensku. Cieľom tohto príspevku je poukázať na to, že je dôležité sledovať úroveň kvality života na regionálnej úrovni a že jedným z indikátorov ovplyvňujúcich kvalitu života v regióne môže byť jeho poloha vo vzťahu k susedným krajinám.