Discursive Reflections of the 2021 Biden-Putin Summit in the Presidents' Press-Conferences - Biliková, Beáta, 1971-
Textová, diskurzívna a komparatívna analýza tlačových konferencií prezidenta USA Joea Bidena a prezidenta Ruskej federácie Vladimira Putina, ktoré sa uskutočnili na záver samitu oboch prezidentov v Ženeve (Švajčiarsko) dňa 16. 6. 2021. Spôsoby, akými obaja prezidenti vykladajú svoje predstavy o samite, ako aj predstavy a reprezentovanie seba samých. Komunikačné stratégie zvolené Putinom a Bidenom s cieľom vyvolať konkrétne želané efekty.