Do Economists Understand the Economy – Overview of Economic Theories, Their Differences and a Future Approach - Rivna, Anna, 1992-
Všeobecný prehľad predstaviteľov a hlavných príspevkov v oblasti ekonomickej filozofie. Skúmanie problémov a kríz v jednotlivých fázach dejín ekonómie.