Foreign Direct Investment: Theories, Determinants and Economic Importance - Rivna, Anna, 1992-
Sumarizácia relevantných teórií a determinantov priamych zahraničných investícií (PZI). Analýza vplyvu PZI na ekonomiku hostiteľskej krajiny.