Vplyv pestovateľského systému a hnojenia na úrodu poľných plodín v rámci dlhodobých experimnetov - Lacko-Bartošová, Magdaléna
Opis experimentu zameraného na vplyv pestovateľského systému (ekologického a integrovaného) a výživy rastlín na úrodu poľných plodín.