Úroky z úveru - riešené a otvorené otázky Podstata úrokov z úveru a ich splatnosť - Ovečková, Oľga
Problematika úrokov z úveru ako stredobod aplikačnej praxe, rozhodovacej činnosti súdov, ako aj náuky súkromného práva. Vyzdvihnutie dôležitosti zjednotenia názoru úročenia úveru. Dva základné okruhy späté s problematikou úrokov.