Zostavenie rozpočtu obce na roky 2022 - 2024 - Veverková Konečná, Ingrid
Príspevok sa zameriava na problematiku zostavenia rozpočtu na roky 2022 - 2024. Príručka zostavenie rozpočtu na roky 2022 - 2024. Pri zostavovaní rozpočtu obce treba dodržať pravidlá ustanovené v § 10 ods. 7 zákona č. 583/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy o zmene a doplnení niektorých zákonov.