Financovanie vyšších územných celkov - Olexová, Cecília, 1976-
Daňové príjmy rozpočtov vyšších územných celkov, ktoré predstavujú najväčšiu zložku príjmovej časti rozpočtov VÚC, a to od roku 2016, s poukázaním na vývoj daňových výnosov pre Košický samosprávny kraj.