Demografický vývoj počtu obyvateľov mesta Michalovce - Stričík, Michal, 1969-
Vývoj počtu obyvateľov mesta Michalovce. Vývoj počtu podnikateľských subjektov a jeho porovnanie s vývojom populácie v meste Michalovce.