Inventarizácia majetku, záväzkov a rozdielu majetku a záväkov - Adamíková, Monika
Vykonanie inventarizácie majetku, závúzkov a rozdielu majetku a záväzkov ako overenie vecnej správnosti účtovníctva. Definícia inventarizácie a termíny jej vykonania. Postup pri vykonaní inventarizácie a účtovanie inventarizačných rozdielov v podvojnom účtovníctve.